Notice: Undefined index: Photo in /var/www/vhosts/msza.org/httpdocs/App/Classes/Model/Members.php on line 60

Notice: Undefined index: ID in /var/www/vhosts/msza.org/httpdocs/App/Classes/Model/Members.php on line 61
MSZA - Magyar Szörf Akadémia: Techno U17 VB San Francisco

Notice: Undefined index: Photo in/var/www/vhosts/msza.org/httpdocs/App/Classes/Model/Members.php on line60

Notice: Undefined index: ID in/var/www/vhosts/msza.org/httpdocs/App/Classes/Model/Members.php on line61

Techno U17 VB San Francisco

Techno U17 VB San Francisco

TovábbTovább

Véget ért a junior világbajnokság San Franciscoban, fantasztikus körülmények között zajlott a verseny, minden nap sikerült megrendezni a tervezett futamokat.

Andris nagyon jól kezdett, két futam után összetettben a 10. helyen állt. A szél általában délutánra 20-25 csomóra erősödött, ami inkább a francia, angol, görög versenyzőknek kedvezett, Andris jobban kedveli a közepes szelet, persze így is sikerült a mezőny első felében befutnia. Sajnos a 3. napon az első futamban leszakadt a svertgumija, ezért 14 helyet esett vissza, majd a parton 5 perc alatt kellett szerezni egy csere deszkát, amit sikerült úgy megoldani, hogy az egyik fiatal amerikai versenyzőtől elkértem egy futamra a deszkát Andrisnak, majd a 2. futam alatt kaptunk egy teljesen új deszkát, amit össze kellett rakni, hogy azzal indulhasson a 3. futamon.... teljesen megzavarta érthető módon, hogy 3 futamot 3 különböző deszkán kellett versenyeznie... 3 nap után a 24. helyen állt. Az utolsó két napon is sikerült az erősebb szeles futamokat kifogni, így végül a 22. helyet szereztük meg.
 
Az eredmény mindenképpen javulás a korábbiakhoz képest, igaz lehetett volna kicsit jobb is, de részemről gratulálok az elért eredményhez! A vasárnapi Alkatraz kerülő versenyen Andris abszolut 7. helyen zárt.

Notice: Undefined index: Name in/var/www/vhosts/msza.org/httpdocs/App/Views/View/Block/ArticleDisplay.php on line40
2011.07.28. 00:00

Kiemelt videó

Kiemelt videó

TovábbTovább

Második szörftáborunkban nagyon vegyes társaság jött össze. Megtalálhatóak voltak az egyesületünk tagjai, visszajáró táborozók, de egészen fiatal szörfös palánták is kipróbálták a szörfözést. A legfiatalabb táborozónk a 6 éves Boti volt.
Sajnos az idő még nem volt igazán nyárias ezért a fiatalok lassan melegedtek bele a szörfözésbe, de a tábor végére mindenki bizonyította, hogy szörfösnek születtek..
A szerdai napi szélcsendet kihasználva meglátogattunk a közeli wakeboard pályát, ahol mindenki megmutathatta tudását.
A csütörtöki napot lehet kiemelni a hétből, amikor 10-16 csomós szélben lehetett száguldozni.
Este pedig az éjszakába nyúló csillagvizsgáló látogatás volt a program, ahol a távoli bolygókat, csillagokat tanulmányozhattuk.
Összességében a héten mindenki jól elfáradt, de sokat fejlődött is.

2014.07.28

Még több videó...

Partnereink

Partnereink

TovábbTovább

MSZA a Facebookon

MSZA a Facebookon

TovábbTovább