Notice: Undefined index: Photo in/var/www/vhosts/msza.org/httpdocs/App/Classes/Model/Members.php on line60

Notice: Undefined index: ID in/var/www/vhosts/msza.org/httpdocs/App/Classes/Model/Members.php on line61

Techno U17 VB San Francisco

Véget ért a junior világbajnokság San Franciscoban, fantasztikus körülmények között zajlott a verseny, minden nap sikerült megrendezni a tervezett futamokat.

Andris nagyon jól kezdett, két futam után összetettben a 10. helyen állt. A szél általában délutánra 20-25 csomóra erősödött, ami inkább a francia, angol, görög versenyzőknek kedvezett, Andris jobban kedveli a közepes szelet, persze így is sikerült a mezőny első felében befutnia. Sajnos a 3. napon az első futamban leszakadt a svertgumija, ezért 14 helyet esett vissza, majd a parton 5 perc alatt kellett szerezni egy csere deszkát, amit sikerült úgy megoldani, hogy az egyik fiatal amerikai versenyzőtől elkértem egy futamra a deszkát Andrisnak, majd a 2. futam alatt kaptunk egy teljesen új deszkát, amit össze kellett rakni, hogy azzal indulhasson a 3. futamon.... teljesen megzavarta érthető módon, hogy 3 futamot 3 különböző deszkán kellett versenyeznie... 3 nap után a 24. helyen állt. Az utolsó két napon is sikerült az erősebb szeles futamokat kifogni, így végül a 22. helyet szereztük meg.
 
Az eredmény mindenképpen javulás a korábbiakhoz képest, igaz lehetett volna kicsit jobb is, de részemről gratulálok az elért eredményhez! A vasárnapi Alkatraz kerülő versenyen Andris abszolut 7. helyen zárt.

Notice: Undefined index: Name in/var/www/vhosts/msza.org/httpdocs/App/Views/View/Block/ArticleDisplayPrint.php on line7
2011.07.28. 00:00