Zánka

Zánka

TovábbTovább

A Zánka - Új Nemzedék Központ mintegy 209 hektáros területen a Balaton felvidék természeti és történelmi értékekben gazdag festői környezetében fekszik, kedvelt turisztikai célpontok gyűrűjében, mint a Káli-medence, a Művészetek Völgye, Tihany, Badacsony.

Az Ifjúsági Centrum célközönsége igen széles: gyerekek, fiatalok, családok, szülők, nagyszülők; egyénileg és csoportosan egyaránt. Egyszóval mindenki, aki egy-két vidám hetet szeretne eltölteni a Balaton északi partján.

A Centrum szolgáltatásai, infrastrukturális lehetőségei a nyári hónapokban naponta 3000 ember, télen pedig 600 ember elszállásolását és zavartalan nyaralását, pihenését teszik lehetővé.

Zánka területi adottságainál fogva saját, hosszú balatoni partszakasszal rendelkezik, ahol nagyterületű, 12-13000 ember befogadására alkalmas strand és kikötő várja a strandolni, sportolni, hajózni, vitorlázni, pihenni vágyó vendégeit.

A vendéglátó egységekben közel 1000 ember tud naponta háromszor étkezni a központi éttermekben. Pizzéria, büfé, Kid's Burger, Fregatt Étterem, drink bár, és presszó is színesíti a zánkai vendéglátást.

Sport és kulturális létesítményeinknek (sportcsarnok, stadion, szabadtéri sportpályák, teniszpályák, strandröplabda- és strandfoci pályák, színházterem, mozi, galéria, tájház) köszönhetően a helyszín tökéletes egy felelythetetlen hét eltöltésére.

 

A tábor ára 60 000 Ft, ha május 31-ig befizeted. (utána 69 000 Ft)

Tábor időpontok: 2013. július 22-28. (versenyzői)

                               2013. július 29-augusztus 2.

2013.01.28. 13:40

Kiemelt videó

Kiemelt videó

TovábbTovább

Az Én Vagyok Itt! műsorvezető - riportere, Tripolszky Anna látogatott el hozzánk, hogy újra szörfdeszkára állhasson.

 

 

2024.03.24

Még több videó...

Partnereink

Partnereink

TovábbTovább

MSZA a Facebookon

MSZA a Facebookon

TovábbTovább