Szörftábor Premanturán

Szörftábor Premanturán

TovábbTovább

Tavaszi szörftábor Premanturán

Az iskolai tavaszi szünetben ismét ellátogattunk Premanturára, ahova rendszeresen járunk szörftáborokat tartani. A szörfoktatáson leginkább a junior csapat vett részt, de Veit Móni a frissen igazolt RSX-es versenyzőnk is részt vett a szörftáborban. Az időjárás nem a legkellemesebb arcát mutatta, de mindenki tisztességesen helytállt a hideg ellenére. Nem volt ritka a 10-12 fok a 30 csomós szél társaságában. Kísértetiesen hasonló időnk volt, mint legutóbb ősszel, csak most néhány fokkal hidegebb volt.

Ez a helyszín tökéletes a szörftáborok megtartására, és a kezdő szörfösök oktatására is. Ezt bizonyította Boti is, aki az utolsó napokban megvillantotta szörftudását.

A szörftábor kinőtte magát, idén először már más nemzetbeli versenyzők is csatlakoztak hozzánk. Velünk szörföztek edzéseinken a horvátok és a szlovákok legjobbjai.

A szörfoktatás, a szörf edzések május 1-től folytatódnak Balatonfűzfőn, a nyári szörftáborok pedig június 29-től kezdődnek!

Képek itt.

2015.04.23. 17:10

Kiemelt videó

Kiemelt videó

TovábbTovább

Második szörftáborunkban nagyon vegyes társaság jött össze. Megtalálhatóak voltak az egyesületünk tagjai, visszajáró táborozók, de egészen fiatal szörfös palánták is kipróbálták a szörfözést. A legfiatalabb táborozónk a 6 éves Boti volt.
Sajnos az idő még nem volt igazán nyárias ezért a fiatalok lassan melegedtek bele a szörfözésbe, de a tábor végére mindenki bizonyította, hogy szörfösnek születtek..
A szerdai napi szélcsendet kihasználva meglátogattunk a közeli wakeboard pályát, ahol mindenki megmutathatta tudását.
A csütörtöki napot lehet kiemelni a hétből, amikor 10-16 csomós szélben lehetett száguldozni.
Este pedig az éjszakába nyúló csillagvizsgáló látogatás volt a program, ahol a távoli bolygókat, csillagokat tanulmányozhattuk.
Összességében a héten mindenki jól elfáradt, de sokat fejlődött is.

2014.07.28

Még több videó...

Partnereink

Partnereink

TovábbTovább

MSZA a Facebookon

MSZA a Facebookon

TovábbTovább