MSZA - O'NEILL

MSZA - O'NEILL

TovábbTovább

Óriási mérföldkőhöz érkeztünk el ismét az MSZA életében. Nem is kell nagyobb elismerés, mint hogy egyre többen csatlakoznak hozzánk  egyesületi tagok és támogatók egyaránt. Az idei évtől a világhírű O’NEILL márka magyarországi képviselete is támogatja a Magyar Szörf Akadémiát. Mint azt már észrevehettétek, logónk is megváltozott egy kicsit, egyértelművé téve ezzel szándékunkat, miszerint szoros és hosszú távú kapcsolat alakult ki közöttünk. Az O’NEILL név már 1952 óta jelen van a világ vizein, és azóta egyet jelent a minőséggel. Büszkék vagyunk rá, hogy az MSZA tagjai is O’NEILL ruházatban jelenhetnek meg!

Köszönjük a támogatásukat!

2012.02.21. 15:06

Kiemelt videó

Kiemelt videó

TovábbTovább

Második szörftáborunkban nagyon vegyes társaság jött össze. Megtalálhatóak voltak az egyesületünk tagjai, visszajáró táborozók, de egészen fiatal szörfös palánták is kipróbálták a szörfözést. A legfiatalabb táborozónk a 6 éves Boti volt.
Sajnos az idő még nem volt igazán nyárias ezért a fiatalok lassan melegedtek bele a szörfözésbe, de a tábor végére mindenki bizonyította, hogy szörfösnek születtek..
A szerdai napi szélcsendet kihasználva meglátogattunk a közeli wakeboard pályát, ahol mindenki megmutathatta tudását.
A csütörtöki napot lehet kiemelni a hétből, amikor 10-16 csomós szélben lehetett száguldozni.
Este pedig az éjszakába nyúló csillagvizsgáló látogatás volt a program, ahol a távoli bolygókat, csillagokat tanulmányozhattuk.
Összességében a héten mindenki jól elfáradt, de sokat fejlődött is.

2014.07.28

Még több videó...

Partnereink

Partnereink

TovábbTovább

MSZA a Facebookon

MSZA a Facebookon

TovábbTovább