Kedves sportbarátok!

Kedves sportbarátok!

TovábbTovább

A hét végén kis de családias  rendezvényre készülünk a Petrocelli beachen Gárdonyban!

 

Ha a szél is úgy akarja majd megrendezzük  a Fagor amatőr  speed verseny  2012 második fordulóját és természetesen a Fagor speed profi verseny második fordulója  is megrendezésre kerül majd.

Ha esetleg az égiek mégis úgy döntenek hogy szél nem igazán lesz akkor sem szabad otthon maradni majd, mert a Fanatic márka jóvoltából Fagor SUP evezős amatőr versenyt tartunk! Első három helyezett értékes ajándékokkal távozhat majd

És a helyszínem bemutatásra kerülnek a 2013 Fanatic North Sails wave és freestyle  termékek.

Óriási akciót tartunk a még raktáron levő 2012 termékeinkre! Találkozás az idei szezon legsikeresebb versenyzőinkkel! Szakmai tanácsadás esetleg egyéni oktatás is lehetséges!

Mindenkit várunk szeretettel és reméljük hogy egy nagyon jó Szörfös –Sup rendezvénynek leszünk résztvevői szeptember 1-én és 2-án Gárdonyban!

 

Tandt Sport team

2012.08.26. 12:40

Kiemelt videó

Kiemelt videó

TovábbTovább

Második szörftáborunkban nagyon vegyes társaság jött össze. Megtalálhatóak voltak az egyesületünk tagjai, visszajáró táborozók, de egészen fiatal szörfös palánták is kipróbálták a szörfözést. A legfiatalabb táborozónk a 6 éves Boti volt.
Sajnos az idő még nem volt igazán nyárias ezért a fiatalok lassan melegedtek bele a szörfözésbe, de a tábor végére mindenki bizonyította, hogy szörfösnek születtek..
A szerdai napi szélcsendet kihasználva meglátogattunk a közeli wakeboard pályát, ahol mindenki megmutathatta tudását.
A csütörtöki napot lehet kiemelni a hétből, amikor 10-16 csomós szélben lehetett száguldozni.
Este pedig az éjszakába nyúló csillagvizsgáló látogatás volt a program, ahol a távoli bolygókat, csillagokat tanulmányozhattuk.
Összességében a héten mindenki jól elfáradt, de sokat fejlődött is.

2014.07.28

Még több videó...

Partnereink

Partnereink

TovábbTovább

MSZA a Facebookon

MSZA a Facebookon

TovábbTovább