Garda Olympic Week

Garda Olympic Week

TovábbTovább

Az MSZA versenyzői a Garda-tavon versenyeznek a héten! Sasi 1., Áron 4. helyen áll az első nap (3 futam) után!
Az RS:X férfi osztályban 23 a női osztályban 12 induló van a világ összes tájáról. Gyönyörű időben versenyezhettek szörföseink, 13-18 csomó között fújt a déli szél. A fiatalok közül Szentiványi Sári és Veit Móni is részt vesz, nekik ez az első komolyabb megmérettetésük. A férfiaknál Sánta Bence is rajthoz állt, aki idén már 9,5m2-vel a felnőtt mezőnyben indul! Bence 20. helyen áll! Még 4 nap és 10 futam van hátra a versenyből. Drukkoljatok ti is az MSZA versenyzőinek!

2015.05.06. 20:36

Kiemelt videó

Kiemelt videó

TovábbTovább

Második szörftáborunkban nagyon vegyes társaság jött össze. Megtalálhatóak voltak az egyesületünk tagjai, visszajáró táborozók, de egészen fiatal szörfös palánták is kipróbálták a szörfözést. A legfiatalabb táborozónk a 6 éves Boti volt.
Sajnos az idő még nem volt igazán nyárias ezért a fiatalok lassan melegedtek bele a szörfözésbe, de a tábor végére mindenki bizonyította, hogy szörfösnek születtek..
A szerdai napi szélcsendet kihasználva meglátogattunk a közeli wakeboard pályát, ahol mindenki megmutathatta tudását.
A csütörtöki napot lehet kiemelni a hétből, amikor 10-16 csomós szélben lehetett száguldozni.
Este pedig az éjszakába nyúló csillagvizsgáló látogatás volt a program, ahol a távoli bolygókat, csillagokat tanulmányozhattuk.
Összességében a héten mindenki jól elfáradt, de sokat fejlődött is.

2014.07.28

Még több videó...

Partnereink

Partnereink

TovábbTovább

MSZA a Facebookon

MSZA a Facebookon

TovábbTovább