Garda Lake Trophy

Garda Lake Trophy

TovábbTovább

Geiger Ricsi kiváló formában.

Az Európa bajnokság előtti Garda Lake Trophy versenyen a magyar csapat is elindult, igaz három futamot sajnos kihagytunk az első napon.
A második nap szélhiány miatt elmaradt... maradt a Pasta Party, majd a harmadik, egyben utolsó napon igen változatos szélben három futamot rendeztek.
Az U15-ös osztályban Ricsi egy hatodik hellyel hangolódott a 30 fős mezőnyben, majd egy okos döntést meghozva, a 9. helyről feljött a 3-4. helyre a másodok futam második hátszelében, ezek után az előző futam hibájából okulva az utolsó félszeles szakaszon a többiek fölé került, majd hátrahúzott gyökkel még két embert maga,mögé utasítva befutott másodikként. Az utolsó futamban is a 2. helyet szerezte meg, szintén szép versenyzéssel.  Összetettben 11. lett.
Az EB 22-én kezdődik, ahol tőle is és az U 17-es versenyzőinktől is jó eredményeket várunk.
Hajrá!

www.circolosurftorbole.com/

2014.04.22. 08:18

Kiemelt videó

Kiemelt videó

TovábbTovább

Második szörftáborunkban nagyon vegyes társaság jött össze. Megtalálhatóak voltak az egyesületünk tagjai, visszajáró táborozók, de egészen fiatal szörfös palánták is kipróbálták a szörfözést. A legfiatalabb táborozónk a 6 éves Boti volt.
Sajnos az idő még nem volt igazán nyárias ezért a fiatalok lassan melegedtek bele a szörfözésbe, de a tábor végére mindenki bizonyította, hogy szörfösnek születtek..
A szerdai napi szélcsendet kihasználva meglátogattunk a közeli wakeboard pályát, ahol mindenki megmutathatta tudását.
A csütörtöki napot lehet kiemelni a hétből, amikor 10-16 csomós szélben lehetett száguldozni.
Este pedig az éjszakába nyúló csillagvizsgáló látogatás volt a program, ahol a távoli bolygókat, csillagokat tanulmányozhattuk.
Összességében a héten mindenki jól elfáradt, de sokat fejlődött is.

2014.07.28

Még több videó...

Partnereink

Partnereink

TovábbTovább

MSZA a Facebookon

MSZA a Facebookon

TovábbTovább