Fanatic Stand Up Paddle

Fanatic Stand Up Paddle

TovábbTovább

A hullámos tengerpartokon már évtizedek óta nagy sikere van az evezős hullámszörfözésnek, azaz a stand up paddle-nek, röviden SUP-nak. Az utóbbi években rendkívül gyors fejlődésnek indult a világ kevésbé szerencsés helyein is, ahol nincs tökéletes törő hullám, hiszen az evezőnek köszönhetően eszményi szabadidős sporteszköz válik a stand up paddle-ből. Ráadásul az újabb fejlesztésű hajókon már árbocsínt is találunk, így egy igazi multisport-csemegével gazdagodnak azok, akik a SUP-ot választják.

 

Míg néhány éve csak 1-2 cég készített szériagyártású deszkákat, a Fanatic 2012-ben már egész termékvonalat kínál a SUP szerelmeseinek. Megtalálható a kombinált windsurf-hullámszörf deszka, ami vitorlával felszerelve gyengébb és erősebb szelekben is kiváló társunk lesz a vízen, akár siklásban is, vitorla nélkül pedig egy reggeli evezésre, vagy a környék felfedezésére csábítja a kalandorokat. Megszületett a kifejezetten versenyzésre, gyorsaságra tervezett, racing SUP deszka is, ami az elmúlt években egyre népszerűbb stand up paddle versenyeknek köszönheti létezését. Természetesen a klasszikus Fly Wave is megtalálható a termékvonalban, ami a hullámlovaglás és evezés örömét adja vissza, könnyedén.

 

Különleges tervezésüknek köszönhetően a Fanatic SUP deszkák stabilak, gyorsak, és akár az erős szeles balatoni hullámokon is lehet velük hullámlovagolni. Ideális játszótárs a családi nyaralásokon, gyenge szélben, hiszen gumírozott felülete jól tapad, mégsem okoz horzsolásokat, és bármilyen életkorban használható evezésre, vagy szörfözésre. Az evezőkből is széles a kínálat, a változtatható hosszúságú modellek és a versenyzésre tervezett, fix carbon evezők mind megtalálhatók.

 

Fanatic Sup deszkáink megérkeznek üzletünkben április elejére tehát ha húsvéti ajándékkal szeretnéd magad vagy családodat meglepni akkor ne haboz keres fel minket üzletünkben.

Április végéig minden Fanatic Sup deszkához ajándék evezőt kínálunk és minden deszka árából -5% kedvezményt biztosítunk majd!

Hamarosan raktáron lesz majd a Fly 10’6 felfújható modell is, ami egy nagyon különleges SUP lesz majd!

 

További részletekért keresd a TandTSport   Fanatic Windsurf –Sup üzletet

 

1126 Budapest Szent Orbán tér 6 .

Tel: 06/30/996788

2012.04.21. 15:17

Kiemelt videó

Kiemelt videó

TovábbTovább

Az Én Vagyok Itt! műsorvezető - riportere, Tripolszky Anna látogatott el hozzánk, hogy újra szörfdeszkára állhasson.

 

 

2024.03.24

Még több videó...

Partnereink

Partnereink

TovábbTovább

MSZA a Facebookon

MSZA a Facebookon

TovábbTovább