Balatonfűzfő

Balatonfűzfő

TovábbTovább

 

Balatonfűzfő: 8175 Balatonfűzfő, Vitorlaház u. 1-3.

A tábor helyszínének megközelítésekor a balatonfűzfői vasútállomás sorompójánál át kell menni a síneken, majd követni kell az aszfaltos utat az állomás irányába és jobbra át kell menni a kerékpár úton.

A tábor helyszíne a BS Fűzfő Kikötője, mely rendelkezik egy hatalmas, szépen gondozott, füves területtel a vízparton. Napközben itt tudjuk letenni szörfjeinket, ha kedvünk úgy tartja, akkor itt focizhatunk, napozhatunk, illetve a vicces, szárazföldi vetélkedők helyszínéül is jó szolgálatot tesz. A strandröplabda pályán izgalmas házi bajnokságokat rendezünk. A tábor területén belül oldjuk meg az étkeztetést, a tavaly felújított, félig nyitott, fiatalos, hangulatos bárban. A nappali és esti pihenést egy nagy faházban biztosítjuk, melynek külön álló szobái 4-8 ágyasok.

 

A tábor ára 64 000 Ft, ha május 31-ig befizeted. (utána 74 000 Ft)

 

Tábor időpontok:    2014. június 16-20. (versenyzői)

                                   2014. június 23-27.

                                   2014. július 7-11. (versenyzői)

2012.01.15. 13:58

Kiemelt videó

Kiemelt videó

TovábbTovább

Második szörftáborunkban nagyon vegyes társaság jött össze. Megtalálhatóak voltak az egyesületünk tagjai, visszajáró táborozók, de egészen fiatal szörfös palánták is kipróbálták a szörfözést. A legfiatalabb táborozónk a 6 éves Boti volt.
Sajnos az idő még nem volt igazán nyárias ezért a fiatalok lassan melegedtek bele a szörfözésbe, de a tábor végére mindenki bizonyította, hogy szörfösnek születtek..
A szerdai napi szélcsendet kihasználva meglátogattunk a közeli wakeboard pályát, ahol mindenki megmutathatta tudását.
A csütörtöki napot lehet kiemelni a hétből, amikor 10-16 csomós szélben lehetett száguldozni.
Este pedig az éjszakába nyúló csillagvizsgáló látogatás volt a program, ahol a távoli bolygókat, csillagokat tanulmányozhattuk.
Összességében a héten mindenki jól elfáradt, de sokat fejlődött is.

2014.07.28

Még több videó...

Partnereink

Partnereink

TovábbTovább

MSZA a Facebookon

MSZA a Facebookon

TovábbTovább