4. Nyári szörftábor/2012

4. Nyári szörftábor/2012

TovábbTovább

A negyedik tábor (nem meglepő módon) fantasztikusan telt. Idén második táborunkat töltöttük Siófokon. Volt olyan résztvevő, aki duplázott is Siófokon, ez pedig soha nem lehet hátrány, ugyanis a mi sportunkban a helyismeret, illetve a megváltozott vízi körülményekhez való gyors alkalmazkodás nagyon fontos. Az időjárás szinte olvasta gondolatainkat, így folyamatos jó idővel, és kitűnő szelekkel ajándékozott meg bennünket. A fiataloknak a komoly szakmai programok között természetesen ezúttal is lehetősége nyílt a szabadidő aktív, tartalmas, illetve szórakoztató eltöltésére. A vízparton nagyon ritkán akad olyan perc, amikor az ember unná magát, ez pedig különösen érvényes a szörftáborokra.

2013.02.26. 14:20

Kiemelt videó

Kiemelt videó

TovábbTovább

Második szörftáborunkban nagyon vegyes társaság jött össze. Megtalálhatóak voltak az egyesületünk tagjai, visszajáró táborozók, de egészen fiatal szörfös palánták is kipróbálták a szörfözést. A legfiatalabb táborozónk a 6 éves Boti volt.
Sajnos az idő még nem volt igazán nyárias ezért a fiatalok lassan melegedtek bele a szörfözésbe, de a tábor végére mindenki bizonyította, hogy szörfösnek születtek..
A szerdai napi szélcsendet kihasználva meglátogattunk a közeli wakeboard pályát, ahol mindenki megmutathatta tudását.
A csütörtöki napot lehet kiemelni a hétből, amikor 10-16 csomós szélben lehetett száguldozni.
Este pedig az éjszakába nyúló csillagvizsgáló látogatás volt a program, ahol a távoli bolygókat, csillagokat tanulmányozhattuk.
Összességében a héten mindenki jól elfáradt, de sokat fejlődött is.

2014.07.28

Még több videó...

Partnereink

Partnereink

TovábbTovább

MSZA a Facebookon

MSZA a Facebookon

TovábbTovább