2015. versenyzői szörftáborok

2015. versenyzői szörftáborok

TovábbTovább

1.      versenyzői szörftábor

Parádés körülmények, erős szél, minden nap siklás jellemezte az idei első versenyzői táborunkat!

A junior válogatott tagjai Ricsi és Roli húzták a csapatot, lelkesedésük a hét végéig kitartott
A komolyabb terhelés kicsit legyengítette az immunrendszerét egy-két titánnak, de aki végig csinálta büszke lehet magára! A három lelkes leányzó Anna, Laura és Dorka egyre jobbak, a jövő héten bizonyíthatnak és a junior fiúk retteghetnek a versenyen!

 

2.      versenyzői szörftábor

A nyári szünet második hetében folytatódott a versenyzőknek az edzőtáborozás és csatlakoztak hozzájuk a kezdő szörfös ismerősök.

Az időjárás a hét elején kicsit hűvös volt, de a szörftábor utolsó két napjára tökéletes időjárásban volt részünk. A versenyzők a hét végén megrendezésre kerülő, már hagyománnyá vált Beach Fesztivál Kupára készültek, ahol nem csak a tánctudásukat villanthatták meg, hanem a 3 napos verseny alatt kiderült, ki mennyit fejlődött a szörftábor alatt.

2015.07.05. 12:49

Kiemelt videó

Kiemelt videó

TovábbTovább

Második szörftáborunkban nagyon vegyes társaság jött össze. Megtalálhatóak voltak az egyesületünk tagjai, visszajáró táborozók, de egészen fiatal szörfös palánták is kipróbálták a szörfözést. A legfiatalabb táborozónk a 6 éves Boti volt.
Sajnos az idő még nem volt igazán nyárias ezért a fiatalok lassan melegedtek bele a szörfözésbe, de a tábor végére mindenki bizonyította, hogy szörfösnek születtek..
A szerdai napi szélcsendet kihasználva meglátogattunk a közeli wakeboard pályát, ahol mindenki megmutathatta tudását.
A csütörtöki napot lehet kiemelni a hétből, amikor 10-16 csomós szélben lehetett száguldozni.
Este pedig az éjszakába nyúló csillagvizsgáló látogatás volt a program, ahol a távoli bolygókat, csillagokat tanulmányozhattuk.
Összességében a héten mindenki jól elfáradt, de sokat fejlődött is.

2014.07.28

Még több videó...

Partnereink

Partnereink

TovábbTovább

MSZA a Facebookon

MSZA a Facebookon

TovábbTovább