2014. hetedik MSZA nyári szörftábor

2014. hetedik MSZA nyári szörftábor

TovábbTovább

Az idei nyáron a hetedik szörftáborunkat Siófokon tartottuk. A szörfös vagy éppen leendő szörfösök között többen külföldön élnek, és járnak haza minden nyáron, hogy együtt táborozzanak velünk. Az évek óta visszajárók is velünk voltak, és persze ne felejtsük el megemlíteni az újoncokat illetve nem utolsó sorban Geiger Ricsit az MSZA kiválóságát. Igazán klassz csapat gyűlt össze, hogy együtt szeljük a Balaton habjait túlzás nélkül, hiszen a 15-20 csomós szélben is a vízen volt kivétel nélkül mindenki Az időjárás kegyes volt hozzánk, előfordult, hogy sima vízen fújta a vitorláinkat a szél, de a hullámok között is szörfözhettünk. Ha meg épp nem fújt a szél, akkor a vízi ügyességi versenyeken mérték össze erejüket a fiatalok. Nézzétek meg a képeket, amit itt találtok:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.893343797361394.1073741868.138247162871065&type=1

2015.04.15. 21:49

Kiemelt videó

Kiemelt videó

TovábbTovább

Második szörftáborunkban nagyon vegyes társaság jött össze. Megtalálhatóak voltak az egyesületünk tagjai, visszajáró táborozók, de egészen fiatal szörfös palánták is kipróbálták a szörfözést. A legfiatalabb táborozónk a 6 éves Boti volt.
Sajnos az idő még nem volt igazán nyárias ezért a fiatalok lassan melegedtek bele a szörfözésbe, de a tábor végére mindenki bizonyította, hogy szörfösnek születtek..
A szerdai napi szélcsendet kihasználva meglátogattunk a közeli wakeboard pályát, ahol mindenki megmutathatta tudását.
A csütörtöki napot lehet kiemelni a hétből, amikor 10-16 csomós szélben lehetett száguldozni.
Este pedig az éjszakába nyúló csillagvizsgáló látogatás volt a program, ahol a távoli bolygókat, csillagokat tanulmányozhattuk.
Összességében a héten mindenki jól elfáradt, de sokat fejlődött is.

2014.07.28

Még több videó...

Partnereink

Partnereink

TovábbTovább

MSZA a Facebookon

MSZA a Facebookon

TovábbTovább