2013. harmadik MSZA nyári szörftábor

2013. harmadik MSZA nyári szörftábor

TovábbTovább

2013. harmadik nyári szörftáborát Balatonfüzfön tartottuk a Laguna Yacht Club kikötöben. A csapat vegyességét jól mutatja hogy versenyzök és kezdök,magyar és cseh gyerekek egyaránt jelentkeztek erre a hétre. Gyenge szelünk volt a hét elsö felében,így a kezdöknek lehetöségük volt az alapok elsajátítására a haladók pedig csiszolhattak a technikájukon. A szélcsendes órákat röpivel,focival ütöttük el, de teszteltük a megújult füzföi strand csúszdáit és a wakeboard pályát is. Csütörtökön az elmaradhatatlan szalonnasütést Gyömi élözenés kísérete tette felejthetetlenné, majd pénteken fáradtan, barnán de vidáman vettünk búcsút a táborozóktól. Remélem hamarosan újra találkozunk!

2013.07.29. 07:31

Kiemelt videó

Kiemelt videó

TovábbTovább

Második szörftáborunkban nagyon vegyes társaság jött össze. Megtalálhatóak voltak az egyesületünk tagjai, visszajáró táborozók, de egészen fiatal szörfös palánták is kipróbálták a szörfözést. A legfiatalabb táborozónk a 6 éves Boti volt.
Sajnos az idő még nem volt igazán nyárias ezért a fiatalok lassan melegedtek bele a szörfözésbe, de a tábor végére mindenki bizonyította, hogy szörfösnek születtek..
A szerdai napi szélcsendet kihasználva meglátogattunk a közeli wakeboard pályát, ahol mindenki megmutathatta tudását.
A csütörtöki napot lehet kiemelni a hétből, amikor 10-16 csomós szélben lehetett száguldozni.
Este pedig az éjszakába nyúló csillagvizsgáló látogatás volt a program, ahol a távoli bolygókat, csillagokat tanulmányozhattuk.
Összességében a héten mindenki jól elfáradt, de sokat fejlődött is.

2014.07.28

Még több videó...

Partnereink

Partnereink

TovábbTovább

MSZA a Facebookon

MSZA a Facebookon

TovábbTovább