Jelenleg ezt nézed: Hírek Archívum 1%

Kérünk, támogasd Te is a Magyar Szörf Akadémia Sport Egyesület közhasznú szervezetet 2013-ban is!

Amennyiben lehetőséged van, kérünk, hogy személyi jövedelem adód 1%-ával támogasd a Magyar Szörf Akadémián keresztül a magyar szörfsport utánpótlás-nevelését.

Sajnos a tavalyi évben adminisztrációs okok miatt nem jutott el hozzánk a felajánlott 1%, de nagyon reméljük, hogy idén nem lesz ebből gond!

A 2012-es évben számos siker érte az egyesületünket. Amire a legbüszkébbek vagyunk, hogy a szörfös egyesületek között elnyertük AZ ÉV LEGEREDMÉNYESEBB EGYESÜLETE díját.

A legfontosabb céljaink között szerepel, hogy növeljük a junior korúak létszámát az egyesületünkben és a 2014-es ifjúsági olimpiára a mi versenyzőink közül kerüljön ki résztvevő. Továbbá elkövetünk mindent, hogy a 2016-os Riói Olimpiára kvalifikáljon versenyzőnk.

Egyesületünk évről évre fejlődik, és egyre nagyobb tábora van azoknak, akik nem csak hobbiként tekintenek a szörfözésre. Támogatásoddal Te is hozzájárulhatsz a hazai szörfsport fellendítéséhez.

Támogatásodat előre is köszönjük.             

Adószámunk: 18131323-1-41

Kedvezményezett neve: Magyar Szörf Akadémia Sport Egyesület

 

Köszönettel: Magyar Szörf Akadémia Sport Egyesület

2013.02.20. 14:09

Kiemelt videó

Kiemelt videó

TovábbTovább

Második szörftáborunkban nagyon vegyes társaság jött össze. Megtalálhatóak voltak az egyesületünk tagjai, visszajáró táborozók, de egészen fiatal szörfös palánták is kipróbálták a szörfözést. A legfiatalabb táborozónk a 6 éves Boti volt.
Sajnos az idő még nem volt igazán nyárias ezért a fiatalok lassan melegedtek bele a szörfözésbe, de a tábor végére mindenki bizonyította, hogy szörfösnek születtek..
A szerdai napi szélcsendet kihasználva meglátogattunk a közeli wakeboard pályát, ahol mindenki megmutathatta tudását.
A csütörtöki napot lehet kiemelni a hétből, amikor 10-16 csomós szélben lehetett száguldozni.
Este pedig az éjszakába nyúló csillagvizsgáló látogatás volt a program, ahol a távoli bolygókat, csillagokat tanulmányozhattuk.
Összességében a héten mindenki jól elfáradt, de sokat fejlődött is.

2014.07.28

Még több videó...

Partnereink

Partnereink

TovábbTovább

MSZA a Facebookon

MSZA a Facebookon

TovábbTovább